Kulturkompasset | critics of culture events

CODA 2017


CODA 2017unnamed

Welcome to CODA 2017!

OSLO/NORWAY: Since 2002 CODA has brought national and international dance to new audiences in Oslo and beyond. This years festival will be the last under the directorship of Lise Nordal, who was involved in founding the festival 17 years ago. The program reflects the considerable history of the festival and explores the notion of time and sharing. CODA 2017 is programmed in collaboration with associate artistic curator Eckhard Thiemann.The audience can look forward to a festival with a broad scope which opens new doors to the dance universe. The Norwegian National Opera & Ballet launched their autumn program last week, and these performances will be shown at the Opera during the CODA festival this fall.Ticket sales at the Opera start May 22nd.

Unknown Pleasures / CCN – Ballet de Lorraine

Den Norske Opera & Ballett
ONS 18/10 18.00

Unknown Pleasures – en forestilling der koreografenes identitet holdes hemmelig – ingen navn og ingen berømmelse. Et anonymt program fullt av overraskelser hvor dansen frigjøres fra sine vante normer.

Unknown pleasure opens CODA 2017

Unknown pleasures opens CODA 2017

Unknown Pleasures er et samarbeidsprosjekt med CCN – Ballet de Lorraine, Dance Umbrella  – Sadler’s Wells, London, Dansens Hus og CODA festivalen. Forestillingen hadde urpremiere under Dance Umbrella høsten 2016, og kommer til CODA som åpningsforestilling på Operaen.Mer info i codadancefest.no/program – Unknown Pleasures
Foto: Wang Ning

The Moon Opera / Wang Yabin

Den Norske Opera & Ballett

LØR 21/10 19.00 & SØN 22/10 18.00

The Moon Opera – et dansedrama der kinesiske dansetradisjoner møter samtidsdans i en sammensmeltning av kinesisk og vestlig estetikk. Gjestespillet fra Kina inngår i Den Norske Opera & Balletts høstprogram og vises som en del av CODA festivalen 2017.

Mer info i codadancefest.no/program – The Moon Opera

Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus

Lise Nordal får Oslo bys kunstnerpris!

Vi er stolte over vår kunstneriske leder Lise Nordal som får Oslo bys kunstnerpris for sitt arbeid som koreograf og dansekunstner, pedagog, kunstnerisk initiativtaker og pioner innen moderne dans i Oslo og i Norge. Prisen deles ut i Oslo rådhus 4. mai. Les mer hos Oslo kommune

 

Tagged as: , , , , , ,