Kulturkompasset | critics of culture events

Brødre av Erling E. Guldbrandsen


Brødre av Erling E. Guldbrandsen

OSLO/NORGE: Et rystende familiedrama om en families ferd mot avgrunnen.. Boklansering Brødre av Erling E. Guldbrandsen, Aschehougs forlag på Sosialen på Yongstorget, Oslo onsdag 17. August kl. 20.

Brødre av forfatteren Erling E. Guldbrandsen lanseres på Sosialen, Youngstorget, Oslo, Onsdag 17. August. kl. 20.

Brødre av forfatteren Erling E. Guldbrandsen lanseres på Sosialen, Youngstorget, Oslo, Onsdag 17. August. kl. 20.

Lidt om boken: 

Helge mottar et postkort fra Nepal som forandrer alt:

«Kjære Helge. Endelig et livstegn fra meg. Er kommet til Kathmandu. Tenker mye på deg og de andre. Hils Jon. Hils spesielt til mamma hvis du ser henne! Alt godt, din V.B.»

Kortet er signert av V.B, men Helge vet ikke om det er sendt av hans datter Victoria, som han ikke har sett på ti år, eller fra storebroren Vidar – som ble antatt druknet utenfor Torghatten for 25 år siden. Kortet bringer alt tilbake til ham. Barndommen. Faren, moren og brødrene.

Han skjønner at han må gå tilbake til begynnelsen, innover og nedover dit det virkelig brenner. Der det hele startet. Bit for bit, scene for scene pusles romanen BRØDRE sammen til en fortelling om en familie i fritt fall.

Hvordan kunne det gå så helsikes galt?

ERling Guldbrandsen debuterer som skønnlitterær forfatter med romanen Brødre på Aschehougs Forlag, presenteres på Sosialen, Youngstorget 17. Auust kl. 20.

Erling E. Guldbrandsen debuterer som skønnlitterær forfatter med romanen Brødre på Aschehougs Forlag, presenteres på Sosialen, Youngstorget 17. Auust kl. 20.

Tagged as: , ,