Kulturkompasset | critics of culture events

Le Creuset – Prisvinnende stålgryter i unik Le Creuset-design


Prisvinnende stålgryter i unik Le Creuset-design

Stilfull utforming, høy kvalitet og kompromissløs funksjonalitet danner rammene rundt Le Creusets relansering av 3-PLY-serien. Serien inneholder et bredt utvalg av gryter og panner i rustfritt stål med livstidsgaranti. Den unike utformingen med de tre karakteristiske ringene på lokket matcher Le Creusets ikoniske støpejernsgryter, og utformingen av hvert enkelt produkt er nøye gjennomtenkt ned til minste detalj. Hele serien har mottatt den anerkjente Red Dot-prisen i kategorien «Product Design».

Le Creuset har vært kjent som leverandør av fargerike støpejernsgryter siden 1925, og med relanseringen av 3-PLY-serien oppstår et nytt og spennende uttrykk innenfor gryter og panner i rustfritt stål. Alle produktene i 3-PLY-serien er bygget opp rundt en aluminiumskjerne som fordeler varmen raskt og effektivt i hele produktet – også opp langs sidene. Aluminiumskjernen er belagt med høypolert rustfritt stål på begge sider, noe som gir produktene slitestyrke og et eksklusivt utseende, hvor lysspill og fargegjengivelse får optimale betingelser. Lokkene er preget med de tre ringene som også kjennetegner lokkene på støpejernsproduktene, og produktene fungerer dermed perfekt sammen med resten av Le Creuset-samlingen.

Le Creuset gryte. Det er tid å tenke på julegaver.

Le Creuset gryte. Det er tid å tenke på julegaver.

3-PLY-serien inneholder et stort utvalg av former og størrelser, fremstilt i Portugal i beste kvalitet og med overlegen yteevne. Hvert produkt er perfekt avbalansert for jevn oppvarming og stabil temperaturstyring. Produktene har varmebestandige håndtak, dryppfri hellekant og innvendige kapasitetsmarkeringer for optimal brukervennlighet ved tilberedning og håndtering.

Produktutvalget omfatter også flere forskjellige panner, blant annet en panne uten belegg som tåler svært høye temperaturer og derfor er særdeles velegnet til f.eks. steking av biff, samt panner med non-stick-belegg som er optimale til tilberedning av mer delikate retter som f.eks. fisk og grønnsaker.

Nedenfor finner du oppskrifter på en deilig risotto med sopp og frisk spinat samt klassisk bearnaisesaus.

De nye stålproduktene fra Le Creuset kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og kan også brukes i ovn opptil 260° C. Tåler oppvaskmaskin.

Den nye 3-PLY-serien er tilgjengelig i butikkerne og på www.lecreuset.no fra august.

Om Le Creuset

Siden den første fargerike gryten kom ut fra sandformen på støperiet i Frankrike i 1925, har Le Creuset vært kjent som leverandør av kjøkkenutstyr i høyeste kvalitet. Le Creusets støpejernsgryte er ekte håndverk i robust og kompromissløs kvalitet til alle varmekilder. Et sant ikon, fremstilt på Le Creusets eget støperi i Frankrike. Du har den for livet – med garanti! I tillegg til de originale støpejernsgrytene, som er favoritten på kjøkkenet hos matentusiaster og lidenskapelige kokker verden over, fører Le Creuset et omfangsrikt utvalg av kjøkkenutstyr i stentøy, gryter og panner i rustfritt stål og aluminium samt kjeler, kverner, bakeformer, kjøkkenredskaper og vintilbehør – alle produkter med funksjonalitet og design i høysetet.

Tagged as: , ,