Kulturkompasset | critics of culture events

A CHORUS LINE på CHAT NOIR


A CHORUS LINE på CHAT NOIR

Den legendariske Broadwaymusikalen er endelig tilbake i Norge – premieren blir onsdag 29. januar 2014 på Chat Noir! Forestillingen er basert på sanne historier og hadde urpremiere på Broadway i 1975. Her ble forestillingen den lengst spillende noensinne og vant ni Tony Awards og en rekke andre priser!

A CHORUS LINE skal endelig på nytt glede Oslos store musikal publikum. Premiere på Chat Noir 29. Januar. Chet Walker setter i scene.

Forestillingen utspiller seg i forbindelse med audition til en ny, stor Broadway-musikal. For alle de håpefulle på audition representerer forestillingen deres livs sjanse. Det er den ene, store muligheten de alle har til å gjøre det de alltid har drømt om: å få muligheten til å danse på Broadway! Gjennom sterke, personlige historier og i overveldende dansescener forteller karakterene om hendelsene som formet livene deres og fikk dem til å bli dansere!

Med Hilde Lyrån i rollen som Cassie, Trond Espen Seim i rollen som Zach og Kristin Berg i rollen som Sheila.

Som vanlig i Skandinavisk musikal historie er Bårdar en av samarbeidspartnerne, dette er en kvalitets sikring.

Torkil Baden skriver kritikk fra premieren for Kulturkompasset

Tagged as: , , , , ,